18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108. yıl dönümünde, vatanımızı canları pahasına savunan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Çanakkale Savaşı, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük uğruna verdiği en büyük mücadelelerden biridir. Türk askeri, imkansızlıklar içinde, büyük fedakarlıklarla vatanını savunmuş ve düşmana geçit vermemiştir.

"Çanakkale Geçilmez" sözü, Türk milletinin azim ve kararlılığının en güçlü ifadesidir. Çanakkale ruhu, nesiller boyu sürecek bir ilham kaynağı olmaya devam edecektir.

Bugün, ecdadımızın bize emanet ettiği bu toprakları, aynı ruhla korumak ve gelecek nesillere aktarmak en büyük sorumluluğumuzdur. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hatırasını yaşatmak, onların mücadelesini her daim yüceltmek boynumuzun borcudur.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu destansı mücadeleyi unutmayacağız, unutturmayacağız. ️

Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canlarını feda eden tüm kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

18.03.2024 39