YENİ KAYIT  İŞLEMLERİ (İLK KEZ KAYIT OLACAKLAR) VE KAYIT RANDEVUSU ALMA (Güncellendi)

YENİ KAYIT İŞLEMLERİ (İLK KEZ KAYIT OLACAKLAR) VE KAYIT RANDEVUSU ALMA (Güncellendi)

Sevgili öğrencilerimiz ve velilerimiz,

Bilsem sınavlarında başarılı olup kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kayıtlarımız 14- 31 Ağustos 2023 tarihleri arasında (30 Ağustos Zafer Bayramı ve hafta sonları hariç) ve sabah 10.00-12.30 ve öğleden sonra 13.30-16.30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kayıt işlemleri için gerekli belgeler:

- Öğrenci Kayıt Formu  İNDİRME LİNKİ: (meb_iys_dosyalar/34/14/760959/dosyalar/2023_08/07110321_kayit-formu.pdf)

- Öğrencinin Bilsem'e yerleştirildiğine dair resmi sonuç belgesi

- Öğrencinin okulundan onaylı öğrenci belgesi

- Öğrencinin 2 adet vesikalık fotoğrafı

- Öğrenci kimliğinin önlü arkalı fotokopisi

- 2 TOP A4 KAĞIDI

Önemli Hatırlatmalar:

- Kayıt için öğrencinin bizzat gelmesi gerekli değildir.

- Kayda gelmeden önce kayıt formunun eksiksiz doldurularak getirilmesi rica olunur.

Kayıt süreci hakkında sorularınız olursa web sitemizdeki iletişim bilgilerimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Kayıt için gün ve saat belirleyip randevu alabilirsiniz.

Başarılarının devamını diler, yeni eğitim-öğretim yılında birlikte olmayı temenni ederiz.

YENİ KAYIT RANDEVUSUNU AŞAĞIDAN ALABİLİRSİNİZ.

07.08.2023 2090